Reparaties

Wij repareren vrijwel alle merken

Zonder onderzoekskosten!

Bijna iedereen heeft een telefoon, zo is een telefoon bijna niet meer weg te denken. Wanneer een smartphone problemen brengt kan dit erg vervelend zijn. Een gebarsten of gebroken scherm is een van de meest voorkomende reparaties en is op te lossen met een smartphone scherm reparatie.
Zo bent u bijvoorbeeld voor elk type iPhone scherm reparatie aan het juiste adres, ook voor het nieuwste model kunt u bij ons terecht.

Daarnaast is de batterij ook erg belangrijk, een lange levensduur is dan ook erg belangrijk. Een batterij vervangen staat op nummer 2 bij de meest voorkomende reparaties bij Telecom Dedemsvaart. Maar wij zijn voor elk defect, denk bijvoorbeeld aan problemen tijdens het bellen. Het is erg vervelend als u uw gesprekspartner niet hoort of andersom. Dit kan dan aan de luidspreker of microfoon liggen.
De monteurs van Telecom Dedemsvaart staan 6 dagen per week klaar om uw smartphone te onderzoeken. Bij Telecom Dedemsvaart betaalt u geen onderzoekskosten .

Telecom Dedemsvaart biedt een snelle reparatieservice, namelijk de klaar-terwijl-u-wacht service.
Mocht dit anders zijn dan wordt dit gelijk gemeld. Zo bent u voor vrijwel elk type merk smartphone bij Telecom Dedemsvaart aan het juiste adres.
Neem plaats in onze comfortabele wachtruimte die voorzien is van gratis WiFi en koffie of thee.